Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
sophia

Nehéz Anyának lenni? ????

Zsófi · 1 hónapja
Válaszom erre az egyszerű kérdésre elég bonyolult. Pár éve gondolkodás nélkül rávágtam volna, hogy NEM b*szki ???? Mi lehet abban nehéz? ???? Gyereket nevelsz, azt' annyi. ????‍♀️
Nos, a helyzet azóta nagyon sokat változott. Teljes munkaidős Anya lettem. ????‍♀️
Akartam ezt a dolgot, végtelenül hálás és boldog vagyok, hogy átélhettem/átélhetem ezt a csodát. ???? Semmi dolgom nincs, csakhogy 24-ből 24-et a csodás kisfiammal töltsek, nevelgessem, tanitgassam EGYEDÜL ????
Hát gyerekek, megmondom őszintén, ez k*rva nehéz feladat. ???? Ha azt kérdeznétek véletlenül, hogy ha tudtam volna mi vár rám, vállaltam volna, akkor a válaszom egy őszinte '' nemtudom'' ????‍♀️.. Talán átgondoltam volna mégegyszer. Ne értsétek félre, soha nem cserélném le a mostani életem a régire, se semmi hasonló,de talán vártam volna picit, hogy mindezt ne egyedül kelljen elvégznem. 
Anyának lenni számomra az egyik legszebb érzés a világon. Nem győzök hálát adni az Istennek, amiért méltónak talált erre a feladatra. ???? Minden nap próbálom bebizonyítani, hogy igenis megérdemlem ezt a rengeteg szeretetet. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!